Ukradol 6 ton krmiva .Ničil, čo mu prišlo do cesty.

06.12.2010 Celý región

Ukradol 6 ton krmiva : Na policajnú linku oznámil včera dopoludnia 31 ročný muž krádež krmiva pre ošípané v obci Kamenica nad Cirochou, okres Humenné.
Doposiaľ neznámy páchateľ v noci zo soboty (4.12.2010) na nedeľu ( 5.12.2010) odcudzil nezisteným spôsobom krmivo pre ošípané v celkovom množstve 6 ton. Pre jednu zo spoločností so sídlom v Topoľovke – hospodársky dvor spôsobil škodu krádežou vo výške takmer 1.400. - €. Humenskí policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže.

Ničil, čo mu prišlo do cesty:
Na policajnú linku oznámil včera v skorých ranných hodinách 28 ročný muž z obce Mirkovce poškodenie rôznych vecí v jednom z prešovských podnikov. Doposiaľ neznámy páchateľ poškodil 2 ks stoličiek, pričom vyšiel pred vchodové dvere podniku, do ktorých začal kopať. Následne prišiel k reklamnej tabuli, ktorú strhol na zem, rozkopal stojace popolníky, rozbil reproduktor a hodil neznámy predmet do svetelného pútača s reklamou. Celková škoda spôsobená poškodením bola vyčíslená na 2.000, - €. Prípad vyšetrujú prešovskí policajti , ktorí začali trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci.
 

Vyberte región